H Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Από την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Βοιωτίας των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ

Δελτίο Τύπου

Ο Κώστας Χαϊνάς ενώ χαιρετίζει στην εκδήλωση, αριστερά ο Δήμαρχος Λιβαδειάς, και δεξιά ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σεραφείμ (Μάκης) Καρακικές και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Πολύμερος.


Σε ένα κατάμεστο Dolce από φίλους του συνδυασμού και ένα πολύχρωμο πολιτικά ακροατήριο, έγινε η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ για τη Βοιωτία από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σεραφείμ (Μάκη) Καρακικέ.
Ο κος Καρακικές τόνισε τη μεγάλη σημασία των εκλογών για την Περιφέρεια καταγράφοντας τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις της νέας Περιφερειακής Αρχής για την περιοχή και ιδιαίτερα για τη Βοιωτία. Στην συνέχεια παρουσίασε έναν – έναν τους υποψήφιους/ες του συνδυασμού και αρκετοί πήραν το λόγο και μίλησαν για το ωραίο εγχείρημα και  τους λόγους που τους συνεπήραν για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο.
Στο τέλος πήρε το λόγο για ένα χαιρετισμό ο Κώστας Χαϊνάς ο οποίος τόνισε :

Μπροστά μας έχουμε τις εξής επιλογές :

Η μία επιλογή είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του κου Σαμαρά, το ψηφοδέλτιο του κου Μπακογιάννη, που όσο και να προσπαθεί να εμφανισθεί ως ανεξάρτητος, δεν μπορεί να κρύψει το συνωστισμό στο ψηφοδέλτιό του της παλιάς δεξιάς, με τα γνωστά πελατειακή δίκτυα και τις στενές κομματικές επιλογές.

Η άλλη επιλογή είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ του κου Αποστόλου, ο οποίος επιμένει να μετατρέψει τις περιφερειακές εκλογές σε ένα δημοψήφισμα για τις κεντρικές πολιτικές επιλογές, με διχαστικά διλήμματα του τύπου «ή εμείς ή αυτοί» και άλλους εμφυλιοπολεμικού τύπου διαχωρισμούς.

Η εναλλακτική επιλογή στις δύο αυτές προτάσεις είναι η δική μας λύση, η δημοκρατική προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς. Μια πρόταση ρεαλιστική, αυτοδιοικητική χωρίς φωνασκίες και καταγγελτικό λόγο, με απαντήσεις και προτάσεις για τα προβλήματα της Περιφέρειας. Μια πρόταση που φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει όλο το δημοκρατικό προοδευτικό κόσμο για την διεκδίκηση της νέας περιφερειακής αρχής.

Η πρότασή μας είναι μια πρόσκληση για μια μεγάλη συνάντηση, ένα εγχείρημα με πανελλαδική σημασία. Γιατί η Στερεά μπορεί να δείξει το δρόμο για τη μεγάλη συνάντηση όλων των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ηγεμονισμούς. Με συνεννόηση, με συναινέσεις με τη γνώση και την εμπειρία μας μπορούμε και αυτό ας το αποδείξουμε στις εκλογές της 18ης Μαίου.


Λιβαδειά 9-5-2014






Ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κος Παπαγγελής χαιρετίζει την εκδήλωση




                            Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου