H Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Π.Ε. Φωκίδας



 

Ο Αντώνης Ιωάννου                                                     Ο Κώστας Χαϊνάς

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση στο Δημαρχείο Άμφισσας παρουσιάσθηκε το ψηφοδέλτιο ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ της Π.Ε. Φωκίδας από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αντώνη Ιωάννου και με την παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κώστα Χαϊνά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο π.Δήμαρχος Αμφισσας κος Ασημάκης Ασημακόπουλος, ο π. Αντιδήμαρχος κος Λαζογιώργος Ευθύμιος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμο Δελφών.

Πριν την παρουσίαση των υποψηφίων ο κος Ιωάννου τόνισε τη σημασία των Εκλογών του Μαίου για την Περιφέρεια και ιδιαίτερα για την δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα της Φωκίδας. Τόνισε ότι ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ αποτελεί μια φιλόδοξη πρωτοβουλία για μια μεγάλη συνάντηση όλων των δημοκρατικών, προοδευτικών πολιτών. Η προσπάθεια αυτή της πιο πλατιάς συνεργασίας τόνισε, εκφράστηκε και στα ψηφοδέλτιά μας. Από την αρχή αφήσαμε πίσω μας τις διαφορές μας και αναζητήσαμε τα κοινά μας σημεία. Και τώρα ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ αποτελούν την μοναδική προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια και καλούμε κάθε φίλο δημοκράτη και προοδευτικό συμπολίτη να εκφράσει την υποστήριξη στο ψηφοδέλτιό μας.

Στον χαιρετισμό του ο κος Κώστας Χαϊνάς τόνισε :
Την επόμενη Κυριακή έχουμε βασικά τρεις επιλογές. Η μία επιλογή είναι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με τον κο Μπακογιάννη, που αποτελεί προσωπική επιλογή του κου Σαμαρά, που όσο και να προσπαθεί να εμφανίσει τον συνδυασμό του ως ανεξάρτητο, δεν μπορεί να κρύψει τα γνωστά στελέχη της παλιάς και της νεότερης δεξιάς παράταξης και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ. Και αν έτρεξαν να “διασωθούν” προσωπικά και κάποια στελέχη της απερχόμενης περιφερειακής αρχής, αυτό καθόλου δεν σημαίνει ότι ο δημοκρατικός προοδευτικός πολίτης, εγκρίνει και θα ακολουθήσει τις επιλογές τους.
Η άλλη επιλογή είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μια ξεκάθαρη κομματική επιλογή χωρίς αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, που θέλει να μετατρέψει τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση σε εθνικές εκλογές, επιμένοντας σε δημοφηφισματικού χαρακτήρα αναμέτρηση και διχαστικά διλήμματα του τύπου “ ή αυτοί ή εμείς”.
Η μοναδική όμως προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια είναι το ψηφοδέλτιο μας. με σαφείς αυτοδιοικητικές προτεραιότητες, με υποψήφιους από όλο το δημοκρατικό προοδευτικό πολιτικό φάσμα. Ένα ψηφοδέλτιο με καταξιωμένα κοινωνικά και πολιτικά στελέχη μέσα από την κοινωνία των πολιτών και την αυτοδιοίκηση. Κάποια βέβαια κέντρα προσπαθούν να “βαφτίσουν” το κρέας ψάρι, παρουσιάζοντας ανεξάρτητο το ψηφοδέλτιο της δεξιάς παράταξης του κου Μπακογιάννη. Όμως ο δημοκράτης προοδευτικός πολίτης κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες αυτές και θα επιμείνει μέχρι το τέλος προοδευτικά, όχι μόνο γιατί η πρόταση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι η πιο ρεαλιστική και τεκμηριωμένη πρόταση για την Περιφέρεια, αλλά και μια πρωτοβουλία μιας μεγάλης συνάντησης όλων των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων.
Στον χαιρετισμό του ο π. Αντιδήμαρχος Άμφισσας κος Λαζογιώργος Ευθύμιος, σημείωσε ότι η θετική εμπειρία του κατά την δημαρχιακή θητεία του κου Ασημακόπουλου και η δημιουργική συνεργασία που είχε με τους άλλους αντιδημάρχους κ.κ. Ιωάννου Αντώνη και Καριαμπά Γιώργο, είναι στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ.

Άμφισσα 11-5-2014


 Με τον π.Δήμαρχο Άμφισσας κο Ασημακόπουλο



Με τον π.αντιδήμαρχο Άμφισσας κο Λαζογιώργο

Ο υποφήφιος αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Ιωάννου

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Χαϊνάς

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου