H Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Χαιρετισμός του Κώστα Χαϊνά σε όλους τους φίλους των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ


Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας !

Δώσαμε έναν ευγενικό και αξιοπρεπή αγώνα. Απέναντί μας είχαμε πραγματικά «θηρία». Ένα ισχυρό σύστημα διαπλεκόμενων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων, το οποίο οργάνωσε από νωρίς πως και με ποιους θα επέβαλε την επιλογή του.
Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε, για να συναντηθούμε με τις ευρύτερες δυνάμεις του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου, όχι απλά για να έχουμε διευρυμένα ψηφοδέλτια, αλλά γιατί πιστεύουμε βαθιά σ’ αυτό. Ιδιαίτερα λόγω του χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών θέλαμε να συναντηθούμε με συμπολίτες μας χωρίς κομματικές και πολιτικές περιχαρακώσεις.

Τα καταφέραμε ;

Σε μεγάλο βαθμό ναι. Όχι ίσως όπως θέλαμε. Αλλά μην ξεχνάμε ότι απέναντί μας είχαμε ένα ισχυρό σύστημα με τεράστια μέσα, αλλά και με έναν Κυβερνητικό και περιφερειακό μηχανισμό στην υπηρεσία του. Το οποίο κατάφερε να εγκλωβίσει στην συντηρητική επιλογή πολλούς προοδευτικούς συμπολίτες μας, παρά το γεγονός ότι  είδαν με συμπάθεια την προσπάθειά μας.

Τον συνδυασμό μας τον εμπιστεύθηκαν 14.115 συμπολίτες μας τους οποίους ευχαριστώ γιατί αξιολόγησαν και επέλεξαν την πρότασή μας σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Με το ποσοστό που συγκεντρώσαμε στην Περιφέρεια Στερεάς (4,27%) εξασφαλίσαμε την εκπροσώπησή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο με μία έδρα και έτσι μέσα και έξω απ΄αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα της περιφέρειας και το καλό του τόπου μας.
Συγχαρητήρια σε όλους. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε κάνει αυτή την ξεχωριστή παρουσία.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Μάκη Καρακικέ, τον Δημήτρη Κατσούλη, τον Μωυσή Μπερμπερή, τον Κώστα Λιανό, τον Αντώνη Ιωάννου, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ξεχωριστά ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους γιατί έδωσαν μια πρωτόγνωρη για τους περισσότερους μάχη με επιτυχία, παρά τα μεγάλα προβλήματα που οι περισσότεροι αντιμετώπιζαν.

Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους
Κώστας Χαϊνάς


1 σχόλιο:

  1. Εμεις σας ευχαριστουμε γιατι στις αποψεις και στο προσωπο σας βλεπουμε το μοντελου του πολιτικου που θελουμε!
    Καλη συνεχεια στο συμβουλιο-η προσφορα σας ειναι σιγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή