H Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

Την Παρασκευή 9 Μαίου 2014 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ  κ. Δημήτρης Κατσούλης επιστρέφοντας από την Σκύρο συνέχισε  το πρόγραμμα των επισκέψεών του στην Κύμη.
Από την επίσκεψη στο εργοτάξιο του Λιμένα της Κύμης
Αρχικά επισκέφθηκε το εργοτάξιο στο Λιμάνι Κύμης και διαπίστωσε την εξέλιξη του μεγάλου έργου της τροποποίησης του Λιμένα της Κύμης το οποίο είναι κρίσιμης σημασίας για την ανάδειξη του σε πύλη προς το Βόρειο Αιγαίο και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα από τα λίγα και εξόχως σημαντικά έργα που χρηματοδοτούνται από το τρέχον ΕΣΠΑ στην Εύβοια η ολοκλήρωση του οποίου θα ανοίξει νέες προοπτικές για τις διαπεριφερειακές θαλάσσιες μεταφορές  και την σύνδεση της Εύβοιας με τον γεωαναπτυξιακό χώρο του Βορείου Αιγαίου .
Με την Αντιδήμαρχο Κύμης Αλιβερίου
κ. Αρετή Μπάτσα- Θωμά

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Μπάμπη Μπουρμά, Τζίνα Χροναίου και Γιώργο Νικολάου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κύμης όπου συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο κ. Αρετή Μπάτσα-Θωμά η οποία τον ενημέρωσε για την πορεία των μεγάλων προτεραιοτήτων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ο Δημήτρης Κατσούλης υπογράμμισε την σημασία της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας συνεργασία που πρέπει διαρκώς να γίνεται αποδοτικότερη.
Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ
Επόμενος σταθμός ήταν η Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ και κατόπιν το Νοσοκομείο Κύμης στο οποίο συνομίλησε με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Ευ. Χατζημαργαρίτη. Ο Αναπληρωτής Διοικητής ενημέρωσε για τα τεράστια προβλήματα του Νοσοκομείου  και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποτροπή της περαιτέρω υποβάθμισής του. Ο κ. Κατσούλης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό ποροσωπικό.
Δημήτρης Κατσούλης, Μπάμπης Μπουρμάς και Γιώργος Νικολάου έξω από την κλεισμένη πόρτα της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης,

Η Ηλεκτρομηχανική Κύμης βρέθηκε κλειστή και με τους εργαζόμενους σε επίσχεση εργασίας. Ο Δημήτρης Κατσούλης προτίμησε την επίσκεψη στο άδειο εργοστάσιο και όχι την επιδίωξη της συγκέντρωσης έστω και ελαχίστων εργαζομένων διότι θέλησε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα της Ηλεκτρομηχανικής η οποία ακολουθεί την φθίνουσα πορεία της. Εξάλλου οι εργαζόμενοι της Ηλέκτρομηχανικής έχουν χορτάσει από λόγια ενώ τώρα εγκαταλείπονται  χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή προσπάθεια για την αναζήτηση επενδυτών ή την προσέλκυση νέων παραγωγικών δραστηριοτήτων.

Τέλος ο κ. Κατσούλης επισκέφθηκε το ΙΚΑ Κύμης,  το Δασονομείο και την  Υπηρεσία Δόμησης.
Το απόγευμα επισκέφθηκε την Οκτωνιά και το Αυλωνάρι συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιώργο Νικολάου, Τζίνα Χροναίου και Αριστείδη Φυλακτό.
Στο Αυλωνάρι, Με τον Άριστείδη Φυλακτό, την Τζίνα Χροναίου και τον Γιώργο Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου